Figurtårtor

Vad önskar sig ditt barn för födelsedagstårta? Tänk att få se barnets reaktion när favoritfiguren finns på tårtan. Tårtorna är gjorda på hembakad tårtbotten och ni väljer vanilj eller choklad. Bottnarna fylls med 2 lager mousse. Ni väljer 2 smaker:hallon, jordgubb, passionsfrukt, mango, citron, choklad, vanilj, blåbär, skogsbär, vit choklad.

Den marsipanklädda tårtan med en modellerad figur på kräver både planering och tid. Figurer behöver torktid och ett betraktande öga, man ändrar, rättar till , å vips så är det bara så där bra, som det bara kan bli. 

Vill du vara säker på en tårtplats bör du beställa 2 veckor innan hämtning men det går så klart att chansa på att det finns plats med kort varsel också 🙂

I grundpriset ingår 1 st modellerad figur, text (namn och ålder) samt lite småblommor eller stenar eller snarlik dekoration för just den tårtan. För ytterligare figurer eller mer dekoration tillkommer kostnad från 75:-/figur.

Våningstårtor från 85:-/bit (minsta storlek 15 bitar). Mer info finns under doptårtor.

(OBS! Se vad som ingår i priset under läs mer)

Öppettider

Lördagar 10-12

Beställningar kan göras måndag-lördag och hämtas på överenskommen tid

“ Den var fantastisk! Julius har frågat efter sin grävmaskinstårta i tre dagar 😅 Hans hjärta brister bokstavligt talat när jag talar om att den är uppäten 😥

- Sarah Roos